Şocant! Legat de penis şi bătut de poliţişti - VIDEO

18 august 2010 19:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Poliţistul trage brutal de o sfoară legată de organele genitale ale bărbatului, în timp ce-l loveşte şi insultă. Alţi poliţişti sunt martori ai acestei scene, dar nu intervin.

Autorităţile de la Manila au deschis o anchetă după ce imaginile au fost difuzate la televiziunea naţională, relatează realitatea.net. Şeful poliţiei din Manila i-a suspendat pe toţi poliţiştii de la secţia din capitala statului Filipine unde se crede că s-a petrecut incidentul.

Acuzaţiile că poliţia s-ar ocupa cu tortura nu sunt o noutate în Filipine. Faptul că imaginile şocante au fost difuzate la televizor a provocat însă revoltă publică.

Şeful poliţiei naţionale a spus că faptele sunt dezgustătoare şi complet nemotivate. Presupusul torţionar, şeful unei secţii poliţii a fost concediat şi riscă să fie acuzat penal. Toţi poliţiştii din secţie riscă pedepse de severitate similară.

Filmuleţul a devenit public când un necunoscut l-a dus la o staţie locală de televiziune. Nu se ştie când a fost realizat şi nici ce s-a întâmplat cu bărbatul torturat.

Mai multe