Şocant! Mâncată de câini în staţia de autobuz

25 iulie 2013 14:25   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie de 52 de ani din Statele Unite a fost băgată în spital, după ce a fost muşcată de o haită de 15 câini în timp ce aştepta autobuzul.

Maria Arcos din Houston se luptă pentru viaţa ei după ce a suferit un atac de cord, cauzat de muşcăturile unor câini. Femeia se îndrepta spre staţia de autobuz pentru a merge la serviciu, când a fost atacată de o haită de 15 câini.

Animalele au atacat-o într-un pasaj subteran, trântind-o la pământ şi muşcând-o de mâini şi de picioare. Maria a fost grav rănită şi se află într-o stare critică.

"Câinii au muşcat-o până la os. Au muşcat-o de mâini , de picioare, chiar şi de gât. E plină de răni." a declarat fiul ei vitreg. În timpul atacului, hainele i-au fost smulse şi e acoperită de răni pe circa 60% din suprafaţa corpului.

Deşi era încă conştientă la venirea ambulanţei, stresul cauzat de atacul câinilor i-a cauzat un atac de cord. Femeia se află acum spitalizată şi se zbate pe viaţă şi pe moarte pentru a supravieţui.

Maria Arcos, femeia atacată

"Nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva în oraşul nostru. De obicei vezi unul sau doi câini atacând, dar un atac de felul acesta este foarte rar" a declarat directorul serviciului de control al animalelor din Houston.

Autorităţile au luat deja măsuri pentru prinderea animalelor. Hingherii au prins deja o parte din câini şi i-au închis, în timp ce alţii hoinăresc încă pe străzi.

Mai multe