ŞOCANT! O fetiţă de 4 ani a decedat după ce a fost violată de un bărbat de 27 de ani

3 aprilie 2012 9:00   Actualitate
Ultima actualizare:

O fetiţă de patru ani a decedat după ce a fost violată de către un amic de-al mamei sale în vârstă de 27 de ani. Tragedia a avut loc aseară în oraşul Soroca, Republica Moldova.

Potrivit Poliţiei, după ce mama fetei a consumat alcool împreună cu alţi trei bărbaţi, femeia de 28 de ani a mers la magazin după mâncare și băutură împreună cu unul dintre oaspeţii săi.

Întorcându-se acasă, aceasta și-a depistat fiica dezgolită până la jumătate, însângerată în regiunea picioarelor. Lângă minoră se afla unul din cei doi bărbaţi rămaşi, în grija căreia aceasta și-a lăsat fiica. Tânărul era dezgolit și însângerat în regiunea organului genital. Un alt bărbat dormea beat criță în odaia vecină.

„Mama fetei lipsise de acasă circa o oră şi jumătate, timp în care a avut loc tragedia. Este vorba despre o familie săracă. Bărbatul nu avea un loc de muncă", a declarat Valeriu Rogojină, comisarul raionului Soroca, pentru Adevărul.

Acum, tânărul se află în Izolatorul Comisariatului de la Soroca. În urma cercetărilor de specialitate s-a stabilit că micuţa a decedat ca rezultat al unei hemoragii interne.

Mai multe