Soluţie radicală: Tiger Woods, castrat?

14 decembrie 2009 16:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Pentru unii, opt amante înseamnă lipsă de bun simţ şi necesită măsuri dure. Un ministru regional german a sugerat ca jucătorul american de golf Tiger Woods ar trebui să se castreze, pentru a-şi putea rezolva problemele conjugale, scrie presa germană, citată de Agerpres.

Manuela Schwesig, ministrul Afacerilor sociale din landul Mecklembourg-Pomerania anterioară (nord-estul Germaniei), a făcut propunerea vineri, într-o emisiune televizată, după ce a vizionat un reportaj cu un columbian care s-a castrat singur cu o lamă de ras.

"I-aş recomanda lui Tiger Woods să-l imite, poate, pentru nu mai avea probleme conjugale", a glumit Manuela Schwesig în emisiunea ''Das'' a postului regional de televiziune NDR.

Mai citeşte:

Citeşte şi:Tiger Woods, aventuri cu "fete drăguţe şi discrete, sub 25 de ani"Tiger Woods a plătit 60.000 de dolari pentru o prostituată italianăAmantele lui Tiger Woods se bucurau de toată atenţia lui Tiger Woods are necazuri mari! Tiger Woods va fi părăsit de nevastă abia la anul

"A fost o glumă", a ţinut să precizeze pentru AFP un purtător de cuvânt al postului de televiziune, Ralf Plessmann.

"A fost vorba de o reacţie de moment în urma vizionării unui reportaj macabru", a explicat la rândul său, pentru AFP, Anja Neutzling, purtătorul de cuvânt al ministrului social-democrat al landului de la Marea Baltică, fieful cancelarului german Angela Merkel.

Tiger Woods a anunţat vineri că se va retrage din circuitul profesionist de golf pe o ''perioadă nedeterminată'', după ce a admis că a întreţinut relaţii extraconjugale.

Vezi aici cum arată italianca plătită de Tiger cu 60.000 de dolari

Tiger Woods a fost părăsit temporar de soţia sa, Elin (Foto: EPA)

Mai multe