Soprana Amelia Antoniu a născut înainte de termen!

12 februarie 2011 12:55   Actualitate
Ultima actualizare:

«Amelia Antoniu a născut sâmbătă o fetiţă de 2,3 kilograme. Ea a născut înainte de termen, la 35 de săptămâni, fetiţa a avut la naştere greutatea de 2,3 kilograme, iar starea de sănătate a bebeluşului este bună», a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Bogdan Popescu.

«Voi naşte în ţară, nu îmi permit să merg la o clinică din străinătate»

Soprana ar fi trebuit să nască la sfârşitul lunii februarie dar din motive medicale a ales să grăbească momentul.

Viitoarea mămică a hotărât să nască prin cezariană la Secţia de Obstretică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Citeşte şi:

«Abia aştept să-mi văd fetiţa!»

Amelia Antoniu: «Artiştii primesc atenţie când trag să moară sau după ce mor»

Soprana Amelia, aplaudată minute în şir

Amelia Antoniu, din nou pe scena Teatrului de Operetă - FOTO

«Multă lume mi-a spus să merg să nasc în străinătate dar nu-mi permit acest lux din punct de vedere financiar. Pe deasupra, am încredere în medicii de la SUUB, tot acolo mi-a fost salvată viaţa anul trecut, când m-am infectat în timpul unei intervenţii chirurgicale la alt spital», ne-a spus Amelia înainte să nască.

Soprana ne-a mai spus că a avut o sarcină fără probleme şi că nu a luat în greutate decât 10 kilograme, ceea ce este normal pentru perioada de graviditate.

«Eu nu am avut probleme cu greutatea niciodată şi nici acum nu m-am îngrăşat prea mult. O să mai pun un kilogram, poate, până voi naşte, dar nu sunt îngrijorată. Copilul să fie sănătos», a adăugat Amelia Antoniu.

Citeşte întreg articolul pe adevarul.ro

Mai multe