Sora cea mare e sinceră: «Mi-am pus silicoane să mă încapă rochiile lui Crudu» VIDEO

20 ianuarie 2011 20:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Imediat după intervenţie, Ani regreta alegerea făcută, din cauza durerilor insuportabile, însă, cu trecerea timpului şi cicatrizarea operaţiei, blonda şi-a dat seama că a fost o alegere mai mult decât inspirată şi că a meritat să îndure chinurile de după.

Deşi poate părea bizar, Ani nu a apelat la această operaţie estetică pentru a înnebuni bărbaţii, ci dintr-un motiv ceva mai neobişnuit.

„Mi-am pus silicoane ca să pot încăpea în toate rochiile Danielei", a declarat frumoasa blondă pentru emisiunea „Clubbing Report", de pe www.click.ro.

Ani şi Daniela sunt două surori model, care au reuşit performanţa de a nu se certa niciodată, chiar dacă mezina este foarte dezordonată acasă.

„Ne-am mai ciondănit noi din prostii, dar niciodată nu ne-am certat şi nici nu am avut ceva de împărţit. Totuşi, când Daniela vine acasă, e haos total. Îşi aruncă hainele în toate direcţiile şi eu strâng după ea", ne-a spus Ani.

Legat de scandalul recent cu Leo de la Strehaia, Cruduţa şi-a asumat vina. „Ăsta e cel mai mare păcat al meu de până acum".

Bruneta a ieşit  basma curată din scandalul cu Leo de la Strehaia şi s-a împăcat cu fostul ei iubit

Chiar dacă a fost pe punctul să calce strâmb cu Leo de la Strehaia, Daniela Crudu a reuşit să-i înmoaie inima fostului iubit, Mucifer, care a reprimit-o în patul lui.

"M-am împăcat cu Mucifer. Suntem fericiţi. Fără el nu mă mai regăseam!", a declarat bruneta în exclusivitate pentru Clubbing Report.

Chiar dacă scandalul cu Prinţul ţiganilor a costat-o scaunul de asistentă de la matinalul "Neaţa cu Răzvan şi Dani", bruneta a fost salvată pe ultima sută de metri de Dan Capatos, care a considerat că este destul de păcătoasă pentru a o angaja la emisiunea sa.

"Nu mi-e frică de concurenţă. Evident, Bianca are mai multă experienţă ca mine,. Eu sunt mai mică aşa, dar mă voi descurca ca asistentă la Un show păcătos", ne-a mai spus Daniela.

Ea a fost prezentă miercuri seara la o prezentare în club Princess împreună cu sora sa, Ana Maria, proaspăt siliconată. Surpriza, la acelaşi eveniment a venit şi prietenul lui Leo de la Strehaia, Marius Televijăn, care o susţine în continuare pe Daniela în scandalul cu Prinţul ţiganilor.

"Leo a greşit. Nu trebuia să se comporte aşa cu Daniela. El a fost lovit în orgoliu. Eu nu i-am dat 1000 de euro Danielei să fie cu mine. Nu e adevărat ce a zis el", ne-a declarat acesta.

Citeşte şi:

Daniela Crudu: «Leo de la Strehaia mi-a făcut un bine!»

Daniela Crudu a părăsit „Neatza cu Răzvan şi Dani” - VIDEO

Crudu rămâne la Antena 1! A luat-o Capatos!

Bianca Drăguşanu către Leo de la Strehaia: “Eu nu am nicio vină că tu eşti un dobitoc”

Leo de la Strehaia: "Daniela nu mai văzuse atâţia bani în viaţa ei"

Leo de la Strehaia: „Am cunoscut multe femei, dar Daniela e o japcă”

Mai multe