Sora vitregă a Andreei Marin a răbufnit! Ce spune despre pedeapsa cu moartea

14 octombrie 2013 5:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Sora vitregă a Andreei Marin, Gabriela Puşcaşu, pare să fie foarte afectată de felul în care este luată atitudine împotriva câinilor maidanezi, după traicul episod al morţii lui Ionuţ Anghel.

Astfel, Garbiela a publicat pe pagina personală de Facebook o serie de cuvinte prin intermediul cărora îşi exprimă dezacordul cu eutanasiera maidanezilor şi mai mult decât atât susţine că ar putea fi de acord cu o astfel de măsură doar atunci când în România va fi introdusă pedeapsa cu moartea pentru oameni.

«Vreau să văd că faceţi scandal despre asta cum aţi făcut şi despre câinii ucigaşi. Oamenii - nebunii, perversii, violeaza, tortureaza si omoara copii in fiecare zi. Despre copiii aia nu se vorbeste mai mult de 1 minut la stiri si lumea nu iese in strada pentru ei. Nu se fac proteste pentru ei. Lumea nu cere pedeapsa cu moartea pentru ucigasii acelor copii.

Pentru 4 caini, mintea voastra stralucita sustine ca absolut toti trebuie sa moara, dar un pedofil si un criminal sta 10 ani in inchisoare (poate) si i se fac toate poftele acolo. O sa fiu de acord cu eutanasierea cainilor agresivi, dupa ce in Romania se va introduce (iar) pedeapsa cu moartea pentru oameni», a scris ea pe Facebook.

Mai multe