Sorana: „Vroiam doar să-l prind în viaţă pe tata să-mi cer scuze”

31 mai 2011 15:17   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce tatăl ei a făcut infarct acum o săptămână şi a decedat, Sorana a venit la Happy Hour pentru a face câteva lămuriri în privinţa relaţiei extraconjugale pe care părintele ei a avut-o.

Sorana a povestit că tatăl ei, sirian la origine, suferea de diabet şi că nu s-a îngrijit prea mult în viaţă. Acesta a fost îngropat pe ritul musulman.

„Cu două luni înainte să moară am aflat că are o altă relaţie. Mama a aflat pur şi simplu. Părinţii mei au preferat să se separe. Am aflat că el are un copil de 2 ani şi jumătate. El l-a recunoscut. Mama l-a iertat în cele din urmă.

Amanta lui este în vârstă de 30 de ani.

„I-am spus că sunt supărată pe el şi că nu vreau să mai vorbesc cu el o perioadă. Ăsta e regretul meu acum că eram certaţi când a murit el. Legătura dintre noi nu va fi ruptă niciodată. Vroiam doar să-l mai prind puţin în viaţă să-i spun că-mi pare rău."

„Putea să fie adevărată această ştire, ca eu să fiu înfiată, să fiu luată de la un orfelinat. Povestea e alta. Tatăl meu era refugiat politic, mama era membru de partid, pe vremea comuniştilor. Legăturile cu străinii erau interzise. Ei au vrut să ascundă relaţia lor. S-a aflat că au o relaţie. Eu am fost recunoscută doar de mamă, tocmai de aceea nu am tată pe certificat. Veneau oameni acasă să caute valută prin canapele. Imediat după Revoluţie, părinţii mei s-au căsătorit", a explicat Sorana condiţiile în care a crescut.

„Nu ştiu dacă vreau acum să-l cunosc pe fratele meu. Nici nu ştiu ce vreau. Am stări ciudate. Nu ştiu cum să mă regăsesc. El e fratele meu, nu o să spun niciodată ceva urât despre el. Poate o să vreau o relaţie cu el dacă îmi permite mama copilului”, a încheiat Sorana.

Mai multe