Sore, despre relaţia cu Rapha: «Nu sunt genul de iubită clasică»

7 septembrie 2012 5:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Sore şi Rapha, colegul ei din serialul "Pariu cu viaţa" formează un cuplu de câteva luni şi s-au mutat deja împreună.

Cântăreaţa s-a mutat deja cu iubitul ei, dar spune că nu este genul de iubită clasică, lăsând spontaneitatea să-i ghideze viaţa de zi cu zi.

"Da, ne-am mutat împreună pentru că ne cunoaştem de mult timp, eram deja foarte buni prieteni şi aşa ni s-a părut firesc. Cum îl răsfăţ? Nu sunt genul de iubită clasică, nu-i fac micul dejun şi nici nu îl strig altfel decât cu numele lui. Cred că tocmai momentele în care îl surprind cu o cafea sau cu o cină neprogramată sau cu o privire dulce sunt cele mai apreciate de el.

Nici mie nu-mi plac foarte mult dulcegăriile, aşa că ne potrivim. Noi petrecem absolut tot timpul împreună pentru că lucrăm în acelaşi loc, aşa că mi-e mai bine să ies din rolul de iubită la muncă şi să fiu acasă prietena lui. Până acum merge foarte bine, el zice că mă iubeşte", a declarat ea, precizând că, în acest moment se simte o femeie împlinită.

Co o excepţie, precizează ea. "Ca orice artist, îmi doresc afirmare internaţională şi o carieră frumoasă", a mai declarat Sore pentru Ring.

Mai multe