Sore din «Pariu cu viaţa» se visează actriţă de Hollywood

23 septembrie 2012 13:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Sore Mihalache, cea care o interpretează pe Sara în serialul "Pariu cu viaţa", şi-ar dori ca, într-o zi, să ajungă actriţă de Hollywood.

Până atunci, blonda se concentrează pe cariera ei de cântăreaţă şi speră ca muzia ei să depăşească într-o zi graniţele României.

"De mică mi-am dorit să devin artist şi muncesc în fiecare zi pentru a-mi duce visul mai departe. Nu m-am imaginat până acum în altă ipostază în afară de cea de artist. Cred că orice actor îţi doreşte să ajungă cât mai sus. Desigur, sper să joc într-o producţie la Hollywood cândva, însă nu asta e prioritatea mea acum. Ce îmi doresc cel mai mult în prezent e ca muzica mea să ajungă peste hotare, iar lumea să se regăsească în ea", a spus ea pentru eva.ro.

Totodată, artista a mărturisit că, deşi şi-a începlinit visul acum doi ani, când a fost aleasă în castingul serialului "Pariu cu viaţa", în acest moment nu-şi poate imagina viaţa fără cele două pasiuni ale sale: muzica şi actoria.

"Acum 2 ani am fost aleasă pentru rolul Sarei, în urma unui casting la care au participat peste 30.000 de persoane. A fost momentul care mi-a schimbat viaţa!Nu mă văd renunţând la vreuna din ele. Fac parte din mine şi mă definesc ca persoană, dar şi ca artist", a mai spus ea.

Mai multe