Sorin Boiangiu: «A fost decizia Adelinei să ne despărţim»

17 august 2010 16:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste demnă de un roman siropros, dintre Adelina Pestriţu şi afaceristul timişorean Sorin Boiangiu, a devenit o simplă amintire.

Cei doi s-au lăsat duşi de val, s-au iubit cu foc timp de trei luni şi jumătate şi, îndrăgostiţi până peste urechi, s-au şi logodit.

Şi, când nimeni nu se aştepta, la doar câteva zile după ce s-au întors din Republica Dominicană, şi-au spus „adio".

„Asta este. Am rămas prieteni buni. Nu se ştie ce se va întâmpla. Lăsăm timpul să rezolve tot", a declarat Adelina, pentru Click!

La rândul lui, Sorin pare afectat de acest eşec sentimental, însă, discret cum a fost de la început, nu doreşte să dezvăluie nimic despre motivele separării: „A fost decizia Adelinei. Ea este în măsură să vorbească despre acest subiect", ne-a declarat Sorin.

Potrivit revistei „Star", una dintre cauzele despărţirii a fost distanţa, nici unul dintre cei doi nefiind dispus să se mute în oraşul celuilalt. Adelina are parte numai de ghinioane, în ultima perioadă: a rămas fără emisiune, fără rol în telenovelă şi fără iubit.

Liviu Vârciu: «Îmi pare rău pentru ei!»

Ocupat până peste cap cu filmările la serialul „Moştenirea” (Pro Tv), Liviu Vârciu a fost surprins de vestea că fosta lui soţie este, din nou, singură.

Surprinzător, dar acesta a revenit la sentimente mai bune şi nu a mai luat-o pe Adelina peste picior: „Îmi pare rău pentru ea. Mie nu-mi place să aud că lumea din jurul meu se desparte. Ce s-a întâmplat după divorţ a fost după divorţ, dar eu am avut o căsnicie frumoasă”, a declarat Liviu, pentru Click!

Mai multe