Sorin de la Akcent se iubeşte cu o atletă?

26 mai 2014 19:03   Actualitate
Ultima actualizare:

O nouă idilă este pe punctul de a se naşte în showbiz. Sorin Brotnei, fostul component al trupei Akcent, pare că-şi reface viaţa alături de o superbă atletă, Mirela Lavric.

Fostă campioană mondială şi europeană de tineret, Mirela Lavric (23 de ani) a postat zilele trecute, pe pagina de Facebook, o fotografie sugestivă alături de interpretul care cântă acum în formaţia Two.

Contactaţi de Click!, Mirela s-a limitat să spună că nu comentează zvonurile, în timp ce Sorin Brotnei a declarat că ea este doar o prietenă. "Ştiu de poză, am văzut-o şi eu, dar nu pot comenta mai mult". Atât Mirela Lavric cât şi Sorin Brotnei sunt în acest moment liberi, după relaţii tumultoase.

În luna noiembrie a anului recut, atleta a intrat fără să vrea în atenţia presei, după ce a sărit de la balconul apartamentului fostului său iubit.

La care, în ciuda relaţiei tumultoase pe care au avut-o, încă se mai gândeşte căci, spun apropiaţii, ea postează astfel de poze tocmai pentru a-l face gelos pe respectivul bărbat.

Sorin Brotnei (34 de ani) a fost în centrul unui scandal chiar anul trecut, prin luna mai, când, deşi avea o iubită oficială, a fost surprins de paparazzi cu o amantă. Şi, în  ciuda lacrimilor scurse pe la diverse emisiuni televizate, el nu şi-a mai putut îndupleca iubita să revină la el. 

Mirela a sărit de la etajul 1

Mirela alături de fostul iubit, Ionuţ Parfene

În luna noiembrie a anului trecut, Mirela Lavric a ţinut prima pagină a ziarelor după ce a sărit de la balconul apartamentului fostului său iubit. Iniţial s-a crezut ca era vorba de o tentativă de sinucidere, dar apoi atleta a declarat că săritura în gol a fost singura cale de a scăpa din apartamentul în care iubitul o ţinea sechestrată.

Mai multe