Soţia lui Cornel Dinu a murit!

15 decembrie 2011 8:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Silvia Dinu a încetat din viaţă dupa ce multă vreme s-a luptat cu o formă gravă de diabet. În ciuda faptului că a făcut o serie întreagă de intervenţii chirugicale şi a îndurat clipe cumplite, femeia şi-a dat în cele din urmă duhul.

Soţia lui Cornel Dinu a murit în cursul nopţii de miercuri spre joi, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, anunţă ziarul Naţional.

Silvia Dinu suferea de o formă gravă de diabet şi i-au fost amputate ambele picioare.

De câteva zile ieşise din comă

Problemele Silviei Dinu s-au accentuat acum mai bine de o săptămână când a fost internată de urgenţă la spitalul Floreasca.

Medicii au reuşit să o stabilizeze, dar au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept, după ce în vara anului trecut fusese supusă aceleiaşi operaţii la membrul stâng.

Silvia Dinu, în ultimul interviu: «Nu vreau să vină sfârşitul, băiatul meu abia s-a însurat. Vreau nepoţi»

Starea de sănătatea a Silviei era precară fiindcă din cauza diabetului avea insuficienţă renală, făcea dializă, suferea de ciroză, iar inima i-a fost şi ea afectată. După operaţia de amputare, medicii păreau încrezători că Silvia se va recupera cu bine.

După ce a stat câteva zile la reanimare, conectată la aparate, doamna Dinu părea că depăşise faza de criză.

"Este prematur să anunţăm faptul că pragul critic a fost trecut. Pacienta a fost în comă indusă, acum este bine, evoluţia ei este favorabilă şi nu au apărut complicaţii", a spus la începutul acestei săptămâni doctorul Ioan Lascăr, în clinica căruia s-a efectuat operaţia de amputare a piciorului drept.

Citeşte şi:

Silvia Dinu a ieşit din comă

Soţia lui Dinu se zbate între viaţă şi moarte

Soţiei lui Dinu i-a fost amputat şi al doilea picior

Mai multe