Soţia lui Dan Spătaru, furioasă pe Moculescu: «E o şulfă ordinară»

1 septembrie 2010 5:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Sida Spătaru, soţia regretatului cântăreţ de muzică uşoară Dan Spătaru, îl acuză pe Horia Moculescu că nu a vrut să amintească numele soţului ei în timpul Festivalului Mamaia.

Sida Spătaru s-a supărat foarte tare pe Horia Moculescu, prezentatorul şi organizatorul din umbră al Festivalului de la Mamaia, deoarece nu a rostit numele soţului său în timpul evenimentului.

Femeia a declarat pentru Cancan că a sunat organizatorii pentru a cere să-i fie rostit numele, deoarece "Dan era sufletul festivalului, avea nenumărate piese acolo, nu a lipsit aproape de la nicio ediţie. M-a supărat nespus că nu i-a rostit numele".

"Imediat, a doua seara, pe scenă, Moculescu a zis în scârbă, că să mai pregătim două plăcute, mai mari ca la toată lumea (inscripţionate, pentru trofee - n.r.) pentru Dan Spătaru şi Aurelian Andreescu. A zis-o în batjocura. Moculescu ăsta e o şulfă ordinară, aşa e cunoscut în lumea artiştilor, iar premiile le-a împărţit tot alor lui", a spus Sida Spataru.

Sida şi Dan Spătaru FOTO: Revista VIPHoria Moculescu a declarat referitor la acuzaţiile aduse că Sida este o femeie care nu are nicio satifacţie pe pământ şi care nu cunoaşte limba română.

"Asemenea afirmaţii sunt ale unei femei care nu mai are nici o satisfacţie pe acest pământ. Nu cunoaşte limba română, înţelesul cuvântului şulfă. Nu eu am organizat festivalul, iar dacă cineva l-a uitat pe Dan, aceia au fost organizatorii constănţeni, nu eu, care l-am lansat, i-am organizat emisiunile", a spus Moculescu.

Vezi şi:

Scandal la „Mamaia“: Mihaela Mihai a plâns pe scenă

Iat-o pe Mădălina Manole la Festivalul Mamaia! VIDEO

Mihai Bendeac: «Mirabela Dauer a recunoscut că a cântat într-un capot»

Festivalul de la Mamaia, la ultima ediţie?

Mihai Bendeac despre Festivalul Mamaia: «Playback-ul Mirabelei Dauer a fost bunicel»

Mai multe