Soţia lui Mădălin Ionescu caută un loc de muncă

20 octombrie 2010 16:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia lui Mădălin Ionescu va fi o femeie divorţată peste o săptămână şi se gândeşte serios din ce va trăi în următorii ani. Acum, nu are nici un venit, nici o profesie şi nici studii. Fără prieteni sau cunoscuţi influenţi, Mihaela a început să îşi caute un loc de muncă, până acum fără succes.

Mihaela Ionescu are 36 de ani, doi copii, iar peste o săptămână va fi o femeie divorţată, după 14 ani de căsătorie cu Mădălin Ionescu. Era foarte tânără când a renunţat la studii şi s-a dedicat total familiei, mai cu seamă lui Filip, băieţelul lor care are nevoie de atenţie deosebită, fiind autist.

Aşadar, femeia este nevoită să îşi schimbe radical viaţa. Ea a început jenată să întrebe câţiva cunoscuţi dacă nu ar putea să o ajute să îşi găsească un serviciu.

A luat avionul ca să-l sărute pe Mădălin! - FOTO

Mădălin Ionescu, dezvăluiri incendiare despre plecarea de la Antena 1!

Şişcanu, ai grijă! Adelina: «Îmi place de Mădălin Ionescu»

Mădălin conduce o maşină ieftină de la Kanal D!

A fost refuzată politicos pentru că a recunoscut că nu are o profesie sau o meserie, practic nu ştie să facă ceva. Mihaela a lucrat pentru mai puţin de doi ani într -o televiziune şi ar dori mult să găsească un job în acest domeniu familiar.

Până acum, nu a primit nici un răspuns. A apelat până şi la omul de afaceri George Papari, fostul iubit al Cristinei Şişcanu. Cei doi au fost văzuţi în public discutând despre posibilitatea unui job, de orice fel.

Însă şi Papari a refuzat-o jenat, pentru că Mihaela nu avea pregătire nici măcar pentru postul de ospătar. Generos, omul de afaceri i-a promis că mai întreabă „în strânga şi în dreapta".

Mădălin

Ionescu: «Şişcanu are un erotism vulcanic»

Mădălin

Ionescu: «Cristina Şişcanu nu va fi niciodată asistentă TV»

Papari şi Mădălin Ionescu au fost prieteni buni şi făceau concedii împreună, până când Mădălin a început o relaţie ascunsă cu Cristina Şişcanu, iubita omului de afaceri.

Copiii ar putea rămâne cu tatăl lor după divorţ

Mădălin Ionescu a depus actele de divorţ în iunie şi a insistat să fie judecat cât mai curând, înaintea vacanţei magistraţilor. Însă, a primit termen în 27 octombrie, adică peste o săptămână.

La dosar, Mădălin a depus un angajament că va plăti 9.000 de lei lunar, pentru creşterea celor doi copii, până la vârsta majoratului, încă 11 ani de acum încolo.

Atunci avea un salariu de 8.000 de euro, care s-a înjumătăţit de la declanşarea scandalului. Avocaţi cu experienţă spun că Mihaela este în pericol să îşi piardă la proces şi copiii pentru că ea este cea care a părăsit căminul conjugal, nu are serviciu, nici o sursă de venit şi locuieşte cu chirie.

Mădălin este foarte îndrăgostit de Cristina Şişcanu

Mădălin Ionescu a fost părăsit de soţie pentru că acesta începuse o relaţie cu asistenta sa de la „Acces direct", Cristina Şişcanu.

Frumoasa moldoveancă trăia de câţiva ani cu omul de afaceri George Papari, iar cele două cupluri se considerau prietene, petreceau şi făceau concedii împreună. La un moment dat, iubirea secretă a fost descoperită.

A urmat o avalanşă de evenimente în viaţa tuturor. Cristina Şişcanu a fost nevoită să plece de la Antena1 şi din vila lui Papari. Mihaela l -a părăsit pe Mădălin, copiii stau când la mama, când la tata, când despărţiţi.

Lui Mădălin Ionescu i s-a tăiat salariul, apoi l-au concediat de la „Acces direct". La debutul lui la Kanal D, el a arătat că este un bărbat foarte îndrăgostit.

Mai multe