Soția lui Paul McCartney, fenomenală în costum de baie, la 60 de ani! S-au hârjonit în valuri

6 ianuarie 2020 10:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul membru al trupei Beatles, Paul Mccartney, este un romantic incurabil. El a petrecut Sărbătorile de iarnă pe insula St. Barths cu soția lui de 60 de ani, Nancy Shevell. Zilele trecute, cântărețul de 77 de ani a fost surprins de paparazzi înotând în apele agitate ale oceanului pe plaja Flamands și bucurându-se de temperaturile blânde. McCartney are o avere de 1,2 miliarde de dolari, așa că sejurul de ”câteva sute de mii de dolari” nu a fost un efort financiar prea mare pentru el.

Paul McCartney și-a petrecut Revelionul pe insula Saint Barthelemy, destinația preferată a vedetelor în perioada anotimpului friguros. Fostul membru al legendarei trupe Beatles, care are o avere estimată la peste 1,2 miliarde de dolari, și-a arătat latura romantică petrecând un început de an de neuitat alături de soția lui, Nancy Shevell, în vârstă de 60 de ani. Duminică, paparazzi i-au surprins în timp ce se bucurau de vremea bună și apele calde ale oceanului pe plaja Flamands, din St. Barths. Nancy a fost îmbrăcată într-un costum de plajă negru, care îi punea în valoare silueta de sirenă. Amândoi au folosit ochelari de soare pentru a-și feri ochii de razele puternice. Paul McCartney a înotat într-o pereche de bermude de culoare roșie și și-a ferit trupul de soare cu o bluză specială pentru înot.

Citește și:

Ce pupăcios este Paul McCartney la cei 75 de ani!

Paul McCartney și-a văzut soția reîncarnată într-o veveriță după ce a consumat droguri

Paul McCartney și-a cunoscut soția în urmă cu 11 ani

Paul McCartney s-a îndrăgostit de femeia de afaceri Nancy Shevell în urmă cu 11 ani. În noiembrie 2019, în timpul unei petreceri private din New Jersey, el i-a cântat o serenadă pe scenă, emoționând-o până la lacrimi. Melodia cu care a impresionat-o a fost hitul Beatles din 1963, ”I saw her standing there” urmat apoi de melodia ”Crazy in Love”.

Nancy și Paul s-au căsătorit la 9 octombrie 2011, la primăria Marylebone din Londra. Nancy e cea de a treia soție a lui McCartney. El a rămas văduv după moartea Lindei McCartney, din 1998 și a fost însurat până în 2008 cu Heather Mills.

Mai multe