Soţia premierului japonez, răpită de extratereştri?

3 septembrie 2009 18:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia premierului nipon ales este cunoscută pentru excentrităţile sale, ea susţinând, printre altele, că a fost răpită de extratereştri, că a călătorit pe Venus şi că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o viaţă anterioară, când acesta era japonez, relatează The Independent.

Miyuki Hatoyama, soţia premierului nipon ales, Yukio Hatoyama, este o adeptă a macrobioticii, autoare a unor cărţi de gastronomie, fostă actriţă, şi, mai mult, îşi creează hainele, printre modele sale figurând o fusă făcută din săculeţi de cafea hawaiană. În plus, are multe poveşti interesante de spus. A călătorit pe planeta Venus şi la un moment dat a fost răpită de extratereştri.

Vrea să joace alături de Tom Cruise

Miyuki, în vârstă de 62 de ani, care s-a întâlnit cu Tom Cruise într-o altă viaţă - când acesta era japonez - vrea să facă un film cu el. "Cred că ar înţelege dacă i-aş spune 'Nu ne-am mai văzut de mult'", declara ea, într-un inetrviu recent. Însă cea mai ciudată declaraţie este cartea sa intitulată "Lucrurile foarte bizare pe care le-am trăit", unde scrie că a fost răpită de extratereştri în timp ce dormea, în urmă cu 20 de ani.

"În timp ce corpul meu dormea, cred că sufletul a intrat într-o navă extraterestră şi a călătorit pe Venus", explică ea în respectiva carte. "Era foarte frumos, un loc foarte verde", îşi aminteşte Miyuki.

Când noua primă doamnă a Japoniei i-a povestit soţului său de atunci aventura trăită, el i-a răspuns că probabil doar a visat. Însă ea crede că Yukio ar fi reacţionat foarte diferit. "Actualul meu soţ are un cu totul alt mod de a gândi. Cu siguranţă ar fi spus 'Oh, este grozav!'", a scris ea.

Mai multe