Soţul Deliei s-a gătit ca la carte pentru nuntă! A schimbat 4 cămăşi în ziua cea mare

17 septembrie 2012 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Răzvan Munteanu, soţul Deliei, s-a pregătit temeinic pentru cununia sa religioasă.

Soţul Deliei nu a lăsat nimic la voia întâmplării, având grijă ca atât organizarea petrecerii, cât şi ţinutele sale, să fie perfecte.

Astfel, înainte de a pleca la biserică, mirele a trecut pe la un salon de înfrumuseţate, pentru a "mumifica", după cum spune chiar el pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, pentru petrecerea de nuntă, soţul Deliei a schimbat nici mai mult nici mai puţin de patru cămăşi.

Mirele a optat pentru un brand ce i-a asigurat toate cele 4 cămăşi, modele personalizate 100%, realizate pe comandă în funcţie de dorinţele lui Răzvan.

La ţinută s-a lucrat timp de o lună, mirele alegând pentru cununia religioasă un costum de ceremonie negru cu redingotă, format din 3 piese şi o camaşă clasică, albă, la care a asortat o cravată roşie, cu un imprimeu Paisley. La petrecere, el a optat pentru smoking, cămaşă albă şi papion negru.

Toate cele 4 camasi purtate de mire pe parcursul intregului eveniment, au fost realizate din bumbac egiptean 100%, importat din Anglia, acelasi folosit si de marile ateliere de croitorie de pe faimoasa artera londoneza, Savile Row. Pentru a-i oferi o nota personala, Razvan a optat de asemenea pentru realizarea unei monograme cu initialele sale, R.M., pe camasi.

Mai multe