Soţul Loredanei Pastramă: «I-am făcut două plângeri la poliţie»

23 mai 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Dan Ipate, soţul Loredanei Pastramă, a mărturisit că i-a făcut soţiei sale mai multe plângeri pentru ameninţări şi intrare prin efracţie.

Bărbatul a declarat că soţia lui a părăsit de mai multe ori căminul conjugal.„I-am făcut două plângeri la poliţie. Prima a fost pentru ameninţări, iar a doua a fost pentru că a intrat în casă prin efracţie. Ea a părăsit domiciliul conjugal, ulterior a intrat în casă prin efracţie, împreună cu cinci domni, care pur şi simplu mi-au devastat casa”,  a spus Dan Ipate, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Ipate a mărturisit că bănuieşte că soţia lui l-a înşelat, însă nu a căutat niciodată dovezi în acest sens.

„Acum ceva timp, când locuiam împreună, cineva mi-a spus că are o viaţă dublă. Nu ştiu ce să spun. Nu m-a interesat acest subiect. Ea era foarte mult plecată de acasă, se întorcea după câteva luni şi spunea că este însărcinată. Nu ştiu ce să spun, eu îmi iubesc copiii”, a declarat soţul Loredanei Pastramă.

Bărbatul spune că abia aşteaptă să se încheie procesul de divorţ. „Sper să termin cât mai repede posibil cu această femeie, a fost coşmarul vieţii mele”, a adăugat  Ipate.

Citeşte şi:

Soţul Loredanei Pastramă rupe tăcerea! «Este o mincinoasă! Mi-e frică de ea!»

Mara Bănică VS. Loredana Pastramă: «Prostituato»/«Mamă denaturată»/«Faci traseul»/«F****i gura mă-tii» - VIDEO

Loredana Pastramă: „Vreau să apar la televizor, oricine ar vrea! Iar dacă mi se oferă ocazia, de ce să nu apar?"

Loredana Pastramă: «Pepe nu e primul ei bărbat! Raluca a făcut două avorturi, a fost cusută să pară virgină»

Mai multe