Spionul vedetă: Alexandra Stan, plină de fumuri

13 septembrie 2013 21:28   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce cântăreaţa a zguduit mass-media de la noi cu mărturiile ei privind bătaia pe care a încasat-o de la impresarul ei, Marcel Prodan, ea şi-a schimbat brusc comportamentul.

Alexandra refuză să mai vorbească la telefon atât cu presa pentru declaraţii, cât şi cu o serie de cunoscuţi. Astfel, ea apelează la sora ei, Andreea, ori de câte ori nu are chef să se converseze cu cineva.

Bătută până a ajuns în spital

Scandalul dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan a luat amploare la jumătatea lunii iunie, când artista l-a acuzat că a bătut-o. Cântăreaţa a depus o plângere împotriva acestuia pentru şantaj, nu însă şi pentru bătaia încasată.

Solista pare să-şi fi revenit şi acum e gata să-şi reia locul în topurile internaţionale. Luna trecută, a revenit pe piaţă cu trupa germană «Follow Your Instict»(FYI), alături de care a lansat piesa «Baby, it's OK», înregistrată înainte de scandalul cu Prodan.

------------------------------------------------------------------------------

Spionul-vedetă îţi dă cele mai tari informaţii despre vedete direct de la sursă. El trăieşte printre VIP-uri şi ne spune şi nouă ce fac acestea când nu se află pe scenă, la televizor sau la evenimentele mondene... Textul este un pamflet şi trebuie tratat corespunzător..

EXCLUSIV Alexandra Stan are de luat de la impresarul bătăuș peste 150.000 €

Când va reveni pe scenă Alexandra Stan. «Va avea un impresar puternic şi influent»

Alexandra Stan şi Marcel Prodan revin în muzică, dar separat

Mai multe