«Ştefan Bănică este un bun al întregului popor feminin». Vezi cine spune asta despre cântăreţ!

12 septembrie 2013 14:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Joi după-amiază, jurnalistul George Stanca a fost invitat în platoul emisiunii "La Măruţă". Acesta a vorbit despre relaţia lui Ştefan Bănică jr cu Lavinia Pârva şi a afirmat că nu crede că aceştia sunt împreună de curând.

George Stanca l-a pus la zid pe Bănică pentru că nu a recunoscut că se iubeşte cu Lavinia de acum doi ani, când aceasta a fost surprinsă ieşind din blocul în care locuieşte acesta.

"Acum, mi se pare că Ştefan nu a jucat cinstit. Nu ştiu de ce nu a recunoscut relaţia de la început. Trebuia să spună «da, aşa e şi divorţez». Datoria unei vedete este să spună ce statut are.

Dacă eu aş fi femeie şi aş fi într-o cameră singură cu Ştefan Bănică jr, nu l-aş ierta sub nici o formă. Dacă în 2011 nu aveau nici o treabă unul cu celălalt, de ce nu s-au văzut la o cofetărie, în stradă. Probabil că cei de la Click! i-au dat ideea. A zis «ce ar fi să mă combin eu cu Bănică»", a spus acesta.

Jurnalistul a felicitat-o pe Andreea Marin, fosta soţie a lui Ştefan Bănică jr pentru comportamentul ei în acestă situaţie.

"Mi-a plăcut atitudinea Andreei. A luat totul cu francheţe şi a fost foarte elegantă. Eu îi dau o bilă albă Andreei. Lui Bănică nu pot să-i dau pentru că nu a recunoscut relaţia de atunci. El este lover de profesie, este un bun al întregului popor feminin din România. Nu e adevărat că Bănică e la începutul unei relaţii. Are doi ani de când e cu Lavinia, vă spun eu", a declarat acesta.

Mai multe