Ştefan Hruşcă: «Am o datorie faţă de spectatori să colind»

9 decembrie 2010 15:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, Ştefan Hruşcă a revenit în ţară pentru a ne colinda.

«Colindătorul României» a declarat joi la Acces Direct că revine de fiecare dată cu drag în ţară pentru a-i bucura pe români cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

"Am o datorie faţă de spectatorul care m-a crescut. Este datoria mea să-i colind. Este datoria mea pentru generaţia nouă pentru a readuce obiceiul colindului din copilărie".

Ştefan Hruşcă a mărturisit că de opt ani nu şi-a mai petrecut Crăciunul cu familia.

"Anul acesta, la ruga fiicei mele, Andra, îmi voi petrece ziua de Crăciun cu familia în Canada".

Ştefan Hruşcă, ironizat de trupa Fără Zahăr - VIDEO

Hruşcă începe concertele de colinde

"Eu sunt un produs al lui Adrian Păunescu. Am recunoscut asta întotdeauna. Am fost foarte mâhnit. Mi-e greu să cred că a murit. De accea nici nu am fost la înmormântare, pentru că îmi e foarte greu să mă despart. Vreau să cred că e tot pe scenă cu mine. În 2008, am făcut un concert Rugă pentru părinţi, doar eu cu el pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti. Nu ştiu din ce motiv nu s-a dat voie să îl filmeze. Eu îl am pe un DVD şi sper să îl pot promova", a spus Ştefan Hruşcă despre regretatul Adrian Păunescu.

Întrebat dacă vrea să se reîntoarcă în ţară, cântăreţul a spus: "E o întrebare care mă stânjeneşte. Niciodată nu am condamnat pe cei care au plecat din ţară. Eu nu am crezut că o să îmi fac o familie în afara ţării. Suntem bine, fericiţi, suntem români"

Mai multe