Ştefan Stan: «Aş cânta şi pe gratis, dar trebuie să mai şi mâncăm»

5 septembrie 2012 5:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Ştefan Stan, câştigătorul concursului "Vocea României" din sezonul trecut, nu duce de propuneri pentru diverse spectacole, dar, din păcate, nu toate se materializează.

Motivul: partea financiară. Cântăreţul afirmă că, deşi primeşte multe cereri de concerte, este nevoit să refuze multe din ele, deoarece banii ce i se oferă sunt insuficienţi sau deloc.

„Sunt destul de cerut, dar nu toată lumea este dispusă să plătească. Mulţi şi-ar dori concerte gratuite, dar nu se poate pentru că avem aparatură şi o echipă numeroasă: 10 oameni în trupă, plus tehnicieni. Eu aş cânta şi gratis, dar trebuie să şi mâncăm. Oamenii care lucrează alături de mine reprezintă o familie de care trebuie să am grijă", a declarat Stan pentru ziarul Ring.

Artistul a vorbit şi despre concertul susţinut de Lady Gaga în România luna trecută, dar şi despre experienţa de a sta în acelaşi pat cu ea.

"Am vorbit cu ea, a fost foarte OK. Nu era obosită, dar din cauza numeroaselor concerte pe care le-a susţinut, s-a simţit rău. N-am fost niciodată fan Lady Gaga, acum însă îmi place, e un altfel de artist. Aduce ceva nou, o să schimbe foarte multe în industrie, ideile ei vor fi cu siguranţă implementate şi de alţii la nivel de show", a mai declarat Stefan Stan.

Mai multe