Stelian Ogică, implicat într-un accident: a avut nevoie de operaţie!

30 iulie 2013 15:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Stelian Ogică a povestit la Poveştiri Adevărate că a suferit un accident de circulaţie cu motocicleta şi că a avut nevoie de intervenţii chirurgicale după aceea.

Ogică susţine că a suferit cinci intervenţii chirurgicale pe toată faţa din cauza rănilor pe care le-a suferit după ce a căzut cu motocicleta.

"Am avut o interventie chirurgicală la faţă. Am avut cinci  interventii pe toata fata. Cred ca au iesit bine. Am invatat din lucru asta si am supravietuit. Psihologic, lucrurile astea te ajuta. A fost destul de grav. Organismul meu nu prea a suferit fracturi, dar acum am avut cinci. Au trecut doua saptamani de la acel incident si pana acum m-am refacut aproape complet. Se pare ca am un organism foarte puternic. Am sa incerc sa dispar din viata asta puublica, as prefera sa ma ocup o perioada de mine", a spus el la «Povestiri Adevarate».

«De mic sunt pasionat de motoare. Am căzut de câteva ori când aveam vreo 17 ani şi am renunţat. Acum opt ani mi-am luat şi categoria A şi am zis să îmi fac poftele. Din păcate ieri când am testat-o am căzut în prima sută de metri», spunea Ogică acum câţiva ani când a mai suferit un accident de acest gen.

Mai multe