Stelian Ogică şi-a cunoscut viitorii socri. Tatăl iubitei lui şi-a dat acordul pentru relaţie

21 mai 2013 14:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Stelian Ogică, cel mai celebru câştigător la Loto din România, a avut parte de o întâlnire de gradul trei. Acesta a fost faţă în faţă cu părinţii lui Cami, noua lui iubită, pentru prima dată în viaţa lui.

Dacă mama tinerei s-a abţinut de la orice fel de comentarii, tatăl acesteia, Vasile Paraschiv, a ţinut să-şi exprime gândurile legate de întâlnirea cu viitorul ginere, dar şi despre relaţia fetei sale cu acesta.

"Am încercat eu ceva, dar e greu să hotărăşti de unul singur. Am reuşit să-i smulg fetei mele o promisiune că nu-şi lasă baltă proiectele începute în Germania. Nu vreau însă să mă opun pentru că nu vreau ca peste ani copilul meu să-mi spună că din cauza mea a pierdut ceva", a spus bărbatul.

Vasile Paraschiv şi-a dat acordul ca fiica lui să fie iubita lui Ogică

Acesta a mărturisit că Ogică i se pare mult mai de treabă decât la televizor şi că nu are neapărat o problemă cu diferenţa de vârstă dintre el şi Cami. "Ogică ar trebui să-şi facă probleme pentru că între ei este o mare diferenţă de vârstă. Pentru mine nu contează că e de aceiaşi vârstă cu mine, dacaă e om. Mi se pare mult mai bine decât la televizor, mult mai de gaşcă", a spus tatăl lui Cami.

Stelian Ogică a ţinut să-şi spună şi el cuvântul, mai ales că este la rândul lui tată de fată. "Şi eu am o fată şi nu m-aş opune dacă ar vrea să aibă o relaţie cu un bărbat de vârsta mea. Din relaţiile astea, fata este cea care are de câştigat, bărbaţii mai mature ajutând mult la maturizarea femeii", consideră acesta.

Mai multe