Steliana Sima, speriată de moarte!

7 februarie 2012 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Solista a fost invitată să facă parte din juriu, la o preselecţie. "Concurenţii" însă au adus-o la disperare. Fetele s-au prezenatat îmbrăcate în fuste scurte şi pe tocuri de 12 centimetri. Asta n-ar fi fost nimic, dar erau total lipsite de talent.

"Vă las pe voi să jurizaţi, eu deja înnebunesc", a răbufnit artista. A urmat o concurentă care era...băiat! Travestitul a început să facă scandal deoarece fusese respins. "Calităţile dumneavoastră lasă de dorit. Nu aveţi nici o legătură cu ce se întâmplă aici. Nu aveţi voce", a încercat ea să-l lămurească.

Dar fiindcă acesta devenise recalcitrant, Steliana a decis să plece: "Unde m-aţi adus? Asta e o preselecţie de piţipoance şi de bolnavi psihic!". Şi necazurile nu s-au oprit aici. Plecând furioasă cu maşina, cântăreaţa a "accidentat" un om! În final a aflat că totul a fost o farsă.

"Nu mi-am dat seama că e băiat! Am crezut că are vocea e în schimbare", a declarat artista în platoul emisiunii amintite. Iar "Florica" a dezvăluit că era de fapt Tudor, un tânăr actor. "Sper să fie ultima dată când joc rolul de travestit", a precizat acesta.

Mai multe