Steve Jobs a prezentat noua tabletă Apple: «iPad este cu adevărat magic»

3 martie 2011 6:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Scena pe care a fost lansată tableta iPad 2 a arătat precum în anul 2010, atunci când Apple a lansat prima tabletă iPad din lume. Acum, ca şi atunci, pe scenă a fost amplasată o canapea, pentru a aduce aminte de Steve Jobs care s-a aşezat pe aceasta. Şi, pentru că totul arăta ca în urmă cu un an, speculaţiile au fost confirmate, iar Steve Jobs a apărut pe scenă în deschidere, în aplauzele tuturor.

„Lucrăm la acest produs de mult timp şi nu aveam cum să lipsesc de la lansare. Când am spus că iPad-ul este un lucru magic, mulţi au râs de noi. Dar s-a dovedit că este cu adevărat magic, iar vânzările au ajuns la 15 milioane de unităţi, doar în anul 2010“, a spus Jobs.

Steve Jobs a vorbit şi despre aplicaţiile iPad, dar şi despre ziua în care tableta va putea fi cumpărată din magazine. „Unul dintre atuurile noastre este reţeaua de magazine. Avem sute de magazine, iar fără acestea nu am fi avut succes. iPad 2 are un design nou şi o viteză excepţională. Mai mult, beneficiază de două camere, câte una pe fiecare faţă a tabletei. iPad-ul poate fi cumpărat din SUA începând cu 11 martie, iar în alte 26 de ţări se va vinde de la 25 martie“, a spus acesta.

Citeşte mai departe pe adevarul.ro!

Mai multe