Stoichiţă îl vrea înapoi pe Ogăraru

14 noiembrie 2009 18:50   Actualitate
Ultima actualizare:

În cazul în care polonezul Pawel Golanski nu îşi va prelungi înţelegerea cu Steaua, echipa din Ghencea va rămâne în lot fără nici un fundaş dreapta de meserie.

Mai citește:

Stoichiţă l-a desfiinţat pe Bicfalvi

Stoichiţă merge pe mâna bătrânilor

Hoţii i-au furat BMW-ul lui Stoichiţă

Mihai Stoichiță susține campania ”Din inimă pentru copii”

Din această cauză, tehnicianul Mihai Stoichiţă a început deja căutările pentru un apărător de bandă. Astfel, profitând de relaţia bună pe care o are cu Marius Lăcătuş, acesta s-a gândit să îl aducă înapoi pe George Ogăraru, care este finul „Fiarei".

Cum Ogăraru se află în dizgraţia antrenorului de la Ajax, Martin Jol, şi n-a jucat deloc sezonul acesta tranzacţia s-ar putea realiza, fiind lesne de presupus că „lăncierii" nu vor avea pretenţii financiare prea mari.

„Normal că mi l-aş dori pe Ogăraru la echipă. Este un jucător foarte bun, care ne-ar fi util", a recunoscut tehnicianul Stelei.

Totuşi, există un impediment în calea transferului. Relaţia dintre patronul Gigi Becali şi jucător.

Latifundiarul nu prea îl apreciază pe „Ogă", pe care l-a caracterizat drept „figurist" şi nici fundaşul nu este unul dintre fanii lui Becali, pe care l-a acuzat voalat, când a plecat, că şi-ar fi dorit înlăturarea lui şi că prin atitudinea pe care o are faţă de suporteri nu face decât să strice imaginea clubului.

„Nu ştiu dacă sunt dorit sau nu în Ghencea, însă nici nu vreau să comentez această informaţie", a declarat ieri pentru „Click" George Ogăraru.

Mai multe