Străinii Rapidului, lipsă la apel!

10 ianuarie 2011 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

La Rapid sărăcia i-a scos din sărite pe fotbaliştii străini. „Click" a anunţat în exclusivitate problemele de la club în urmă cu o săptămână şi faptul că străinii sunt gata să boicoteze reunirea sau să depună memorii dacă nu-şi primesc salariile restante de aproape trei luni.

Zis şi făcut. Pentru că la reunirea giuleştenilor, programată ieri, nu s-a prezentat nici un străin! Varianta oficială a fost următoarea: „Străinii nu au venit la antrenamente pentru că au fost probleme cu biletele!".

Dar adevărul este altul. Spadacio&Co au vrut să tragă astfel un semnal de alarmă conducerii, după ce salariile nu le-au intrat în cont de Sărbători. Dinu Gheorghe le-a promis jucătorilor că până la sfârşitul săptămânii problemele cu banii se vor rezolva.

„Ne vor intra banii din drepturile TV şi vom achita tot", le-a transmis Dinu Gheorghe.

Şumudică a rămas şi el îngrijorat după primul antrenament. În condiţiile în care anunţase că la reunire toţi jucătorii trebuie să fie prezenţi: „Eu nu am învoit pe nimeni".

Preşedintele Dinu Gheorghe are însă altă variantă: „Toţi străinii vor veni în cursul acestei săptămâni, când îşi vor rezolva problemele cu biletele. Acesta e motivul pentru care nu au venit la reunire".

Totuşi, Rapid a avut un singur jucător învoit. Este vorba de Mihai Roman, care pe 8 ianuarie a avut nunta la Suceava, iar ieri nu s-a mai prezentat la antrenament.

De teamă să nu devină ţinta ironiilor în Liga 1, giuleştenii au luat şi o măsură incredibilă: au închis presei primul antrenament al anului, tocmai pentru a nu fi surprinse imagini cu doar jumătate din lot!

Lotul Rapidului prezent ieri, la reunire

Portari: Coman, Bornescu, Straton

Fundaşi: Mardare, M. Constantin

Mijlocaşi: N. Grigore, Herea, Frunză, Lazăr, I.Coman, Grigorie

Atacanţi: Răduţă, Dobroiu, Sburlea

Absenţi: R.Duarte, R. Fernandes, M. Antonio, Ezequias, Bozovici, Berti, Costa, Cesinha, Spadacio, Cassio, Roman.

Mai multe