Streit, înjurat ca la uşa cortului de fanii lui Schalke 04

7 septembrie 2009 18:21   Actualitate
Ultima actualizare:

de Elsion Vaso 

Mijlocaşul de origine română Albert Streit, care a fost trimis de tehnicianul Felix Magath la echipa a doua a clubului Schalke 04, din motive disciplinare, a fost destul de criticat de suporteri, la pauza meciului pe care echipa sa l-a pierdut în a treia divizie din Germania contra lui Mannheim, scor 0-1.

Jucătorul de origine română a fost înjurat de fanii lui Schalke la pauza meciului cu Mannheim, atunci când cele două formaţii se retrăgeau la vestiare.

Felix Magath a decis în această săptămână să-l trimită pe Streit la echipa a doua din cauza lipsei de profesionalism la antrenamente. Din acelaşi motiv, jucătorul a mai fost trimis la echipa secundă şi la începutul acestui an, împreună cu Peter Loevenkrands şi Carlos Grossmueller.

Românul, în vârstă de 29 de ani, a fost transferat în anul 2008 de Schalke de la Eintracht Frankfurt, însă nu a evoluat decât în 14 partide şi a fost împrumutat la începutul acestui an la Hamburg, dar nu a reuşit să se impună. El a declarat în repetate rânduri că nu vrea sa plece de la Schalke, deoarece a semnat cel mai bun contrac din întreaga sa carieră.

Mai multe