Stropeşte la aproape 3 metri cu lapte din ochi

2 iulie 2012 15:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! Trage lapte pe nas, iar apoi îl elimină pe ochi. Din ochii lui poate ţâşni lapte până la o distanţă de 2,79 m.

Ilker Yilmaz, din Turcia, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a stropit cu lapte din ochiul său la o distanţă de 279,5 cm, la Hotel Armada, Istanbul, Turcia la 1 septembrie 2004.

Yil­maz deţine unul dintre cele mai bizare recorduri din lume. Turcul şi-a turnat nişte lapte în mână, l-a tras pe nas şi apoi l-a vărsat prin ochiul stâng, la o distanţă considerabilă.

Medicii susţin că Yilmaz reuşeşte incredibila performanţă datorită unei anomalii a glandei lacrimare.

Britanicul Thomas Blackthorne a ridicat cea mai mare greutate cu limba: 12,5 kilograme pe platourile emisiunii "El Show Olimpico", în oraşul Ciudad de Mexico, pe 1 august 2008.

Kevin Fast a tractat un camion cu o greutate de 67 de tone, a intrat în Cartea Recordurilor în 2007, dar nu s-a oprit aici. El vrea acum să tracteze un avion cu o greutate de 188 de tone.

Darren Taylor din Colorado s-a aruncat într-o piscină de copii aproape goală, de la o înălţime de 11 metri, anul trecut, la Trondheim, în Norvegia. Americanul a bătut de şase ori recordul mondial la sărituri în apă.

Claudia Gomez a intrat în Cartea Recordurilor în 2010, pentru performanţele sale în ceea ce priveşte utilizarea arcului cu picioarele. Ea a ţintit perfect de câteva ori, într-un circ berlinez.

Mai multe