Studenta Inna, făcută praf de profesori. Vezi ce spun despre ea!

24 iunie 2013 16:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Inna a fost studentă la specializarea Ştiinţe Politice, din cadrul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice - Universitatea „Ovidius” din Constanţa.

Profesorii artistei, care se bucură de succes pe plan muzical în toată lumea, susţin că Inna chiulea de la ore şi că nu şi-a terminat studiile. „Inna era un copil bun. Era o fată modestă şi conştiincioasă, dar îmi pare rău că nu şi-a terminat studiile", a spus Lect. univ. Enache Tuşa, pentru Info-Sud-Est.ro.

„Avea nişte colege răutăcioase care îi spuneau că nu ştie să se machieze şi că nu are bun gust", a mai povestit profesoara, pentru aceeaşi sursă. Profesoara de engleză a Innei, lect. univ. Oana Tătaru, nu-şi aminteşte prea bine de Inna: „Îmi amintesc vag de ea, pentru că nu prea frecventa cursurile".

Florin Anghel, prorector al Universităţii „Ovidius", spune că Inna are restanţă la materia pe care i-a predat-o când era studentă. În opinia sa, solista nu avea calităţile necesare unui viitor analist sau om politic, însă i-a adresat o invitaţie de a cânta gratis la un eveniment al Universităţii.

FOTO Îţi era dor să o vezi pe Inna în ipostaze incendiare?

FOTO Inna, în sânii goi. Prietenii ei de pe Facebook au înnebunit

FOTO Inna i-a înnebunit pe mexicani: a cântat în sutien în Acapulco

Mai multe