«Succesul Silvanei m-a întinerit cu 20 de ani»

12 martie 2010 18:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Silvana Brăgaru, cea mai sexy fată din Germania, a făcut-o fericită şi pe bunica ei, care trăieşte în satul Barza, lângă Târgu Jiu.

Lucreţia Calotă (64 de ani) spune că succesul nepoatei a întinerit-o cu 20 de ani: „Silvana e o fiinţă educată, sensibilă, cuminte şi cu un suflet mare. Nu fumează, nu bea alcool şi nici cafea. Sunt mândră de ea. Mi-a făcut o surpriză foarte mare. Sunt foarte fericită", spune bunica româncei care a fost aleasă cea mai frumoasă fată a anului de cotidianul „Bild".

Vezi VIDEO incendiar din culisele pictorialului din Bild

Lucreţia ne povesteşte că visul Silvanei de copilă a fost să ajungă să pozeze în celebra revistă Playboy: „I-am spus că e foarte greu, pentru că sunt multe fete frumoase, dar a muncit mult şi acum i s-a îndeplinit visul".

Vezi o GALERIE FOTO cu Silvana şi contracandidata ei din finală

Bunica Silvanei trăieşte singură, doar cu Alfi, o căţea pitbull de care este foarte ataşată. Soţul ei a murit în urmă cu mai muţi ani, iar patrupedul a devenit un adevărat tovarăş de viaţă. Alfi este câinele Silvanei.

L-a primit cadou în urmă cu şapte ani de la o prietenă. „Silvana vrea să ia câinele în Germania, dar eu nu îl dau pentru că este singura alinare la bătrâneţe", ne spune Lucreţia.

Mai citeşte: Silvana: «La mine totul este natural»Germania s-a îndrăgostit de românca Silvana

Mai multe