Sughiţul i-a salvat viaţa

12 ianuarie 2010 18:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Chris Sands (26 de ani), din Marea Britanie, a sughiţat de peste 20 de milioane de ori timp de trei ani de zile. A încercat cu disperare să scape de sughiţ, dar acesta i-a salvat viaţa.

Pentru oricine, sughiţul este supărător chiar dacă durează doar câteva minute. Însă bietul Chris Sands din Timberland, Lincolnshire, a fost chinuit non-stop de sughiţuri.

Sughiţa la fiecare două secunde şi când dormea, trezindu-se cu dureri cumplite. Timp de trei ani, Chris nu a putut să-şi găsească nici slujbă, nici iubită, nu putea merge nicăieri.

A încercat toate remediile, acupunctură, masaje, cameră cu oxigen, tratamente ayurvedice, dar în zadar. A luat un medicament care i-a oprit temporar sughiţul, însă era să moară din această cauză.

Pe aceeaşi temă:

O fetiţă din SUA strănută de 12.000 de ori pe zi

A fost paralizată doi ani de la un simplu strănut

A fost cât pe ce să-şi înghită limba, fiind salvat de sora lui care l-a dus la spital. Un medic japonez l-a văzut pe Chris la un program de ştiri ciudate din lume şi şi-a dat seama că sughiţul său era cauzat de o tumoare pe creier.

Au comunicat prin Internet şi, astfel, tânărul a descoperit cauza calvarului. Un medic i-a spus că sughiţul l-ar fi ajutat să contracareze apăsarea tumorii. Chris a fost operat şi i s-a scos tumoarea, care s-a dovedit benignă.

Chris Sands a încercat toate metodele posibile pentru a scăpa de sughiţat

Mai multe