«Sunt cea mai fericită de când sunt mamă!»

13 octombrie 2010 18:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Mereu „zgârcită" cu detaliile despre viaţa ei personală, Oanei Sîrbu îi sclipesc ochii de bucurie, atunci când vorbeşte despre fiul ei cu plete blonde.

„Meseria" de mamă i se potriveşte mănuşă, iar planurile profesionale nu mai reprezintă nici de departe o prioritate în viaţa solistei: „Copilul meu este divin. Sunt cea mai fericită femeie din lume. El este pentru mine pe primul plan, cariera am lăsat-o pe locul al doilea. Alex a început deja să „rupă" câteva cuvinte, înţelege tot ce vorbesc cu el şi este foarte cuminte. Este cea mai mare împlinire", a declarat Oana, în exclusivitate pentru Click!

În ciuda zvonurilor că nu mai formează un cuplu alături de Robert Turcescu, solista are o viaţă de familie fericită. Ce-i drept, nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia: „Nu m-am despărţit de Robert. Suntem împreună, ne merge bine. Nu ne ferim de lume, dar nu ieşim la mondenităţi. Am ieşit împreună la spectacole, la film", ne-a mai spus solista. Deşi recunoaşte că nu-i merge deloc bine în perioada crizei, Oana lucrează la un nou album muzical.

Mai multe