Sute de liceeni români au luat ţeapă cu banchetul la bulgari

22 mai 2010 9:58   Actualitate
Ultima actualizare:

După ore întregi de aşteptare în faţa Hotelului Elena şi eşuarea negocierilor dintre directorul agenţiei Oniro- prin intermediul căreia a fost organizat banchetul şi reprezentanţii unităţii hoteliere, elevii şi cei 50 de profesori şi diriginţi care îi însoţesc au făcut cale întoarsă în ţară.

"A fost cel mai mare coşmar pe care l-am trăit. Deşi achitasem aşa cum era vorba toţi cei 14.000 de euro, avansul pentru cele două zile şi două nopţi de cazare la Hotelul Elena de la Nisipurile de Aur, clasificat la patru stele, ne-am trezit acolo că nu suntem primiţi. Le-am mai băgat în cont, pe loc, încă 21.000 de euro şi nici aşa nu a fost posibil să mă înţeleg cu ei. Ne dădeau camere de 3, 4 şi 5 locuri, deşi ne înţelesesem pentru camere cu 2 şi cu 3 locuri", ne-a declarat Mihaela Stanciu, directorul Agenţiei de turism Oniro, înfuriată de experienţa trăită în Bulgaria.

Au plătit 115 euro pentru Bulgaria

Rezervările pentru banchet au fost făcute încă din luna septembrie, susţin reprezentanţii agenţiei de turism din Ploieşti. Fiecare dintre participanţi a achitat 115 euro pentru minivacanţa la Nisipurile de Aur.

Citeşte cum s-a soluţionat problema în Adevărul de Seară Ploieşti.

Mai multe