Syda schimbă maşinile de la o oră la alta, dar nu şi hainele

18 octombrie 2013 17:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Astăzi plouă. Să iau Mercedesul sau Porsche-ul? La aceste întrebări specifice unui boier se chinuie zilnic să răspundă Bogdan Ionescu, zis Syda, soţul Elenei Băsescu.

Fotoreporterii Click! l-au surprins acum câteva zile pe ginerele lui Traian Băsescu cum „şi-a asortat" automobilul la afacerile din ziua respectivă. El a fost fotografiat dimineaţa cum cobora grăbit dintr-un Porsche Cayenne Turbo, al cărui preţ sare de 130.000 de euro, şi intra într-un sediu de firmă, pentru ca după un timp să schimbe mijlocul de locomoţie cu un elegant Mercedes CLK, în valoare de circa 100.000 de euro, la volanul căruia a debarcat la porţile unui celebru hotel.

De remarcat însă că nu a dat aceeaşi atenţie şi ţinutei pentru că nu şi-a schimbat hainele, ba chiar a umblat toată ziua cu puloveraşul roz şi cămaşa scoasă din pantaloni. În schimb a ţinut ca la intrarea în hotel să nu îl ude cei câţiva stropi de ploaie şi a chemat un reprezentant al stabilimentului cu o umbrelă, pentru a-l prelua de la maşină şi a-l duce înăuntru. Doar e un om care se plimbă prin oraş cu sfertul de milion de euro!

Mai multe