Sylvia: «Consider că nu am pierdut niciun prieten»

3 aprilie 2012 9:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Sylvia a fost foarte afectată de cele întâmplate în ultimul timp în viaţa personală şi a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor.

După o perioadă de absenţă, Sylvia a ţinut să le mulţumească persoanelor care îi sunt alături şi care o încurajează să îşi trăiască viaţa aşa cum crede.

"Vă mulţumesc tuturor pentru zecile de mesaje de încurajare primite, pentru gândurile voastre bune şi pentru experienţele împărtăşite. Mulţumesc prietenilor care m-au făcut să zâmbesc în cele mai grele momente fără să-mi pună întrebări sau să-mi ceară explicaţii. Consider că nu am pierdut nici unul ba din contra, am câştigat alţii la care nici nu mă aşteptam. Astăzi, după o lungă pauză vă spun " bună dimineaţa" şi îmi doresc ca de azi să am parte de linişte pentru a putea lua cele mai bune decizii :)! Să aveţi o zi minunată!!!", a scris cântăreaţa pe Facebook.

Cântăreanţa Sylvia şi componentul formaţiei Alb-Negru, Andrei Ştefănescu, divorţează după trei în care au fost căsătoriţi şi fericiţi. Andrei a mărturisit că va divorţa de soţia sa, Sylvia, după ce a descoperit că ea l-a înşelat cu un Iulian Demeter, un chipeş manechin de-al lui Cătălin Botezatu, în vârstă de 20 de ani.

Mai multe