«Szukala m-a trădat!»

16 noiembrie 2010 18:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Pentru prima oară de când e în fotbal, „Lordul" şi-a acuzat jucătorii în momentul în care a fost chestionat asupra corectitudinii meciului.

Principalul vizat a fost polonezo-neamţul Lukasz Szukala, cel care a comis henţul ce a provocat penalty-ul ratat de Cadu în prima repriză. Fundaşul de 26 de ani a avut o evoluţie modestă şi în partea a doua a meciului, el având partea sa de vină la două dintre cele trei reuşite ale clujenilor.

„Mă simt trădat. La penalty mi-a picat fisa! Dacă mai face aşa ceva, Szukala va îmbătrâni pe tuşă! Sau n-are decât să vină cu 3 milioane € şi-l las liber... Nici handbaliştii nu dau cu mâna atât de bine! Nu vreau să explic mai mult, trageţi voi concluziile. Din iarnă o să-mi fac o echipă de români", a tunat Pădureanu.

În apărarea fundaşului au sărit soţii Reghecampf, antrenorul care l-a adus pe Szukala la Bistriţa, respectiv impresarul fotbalistului.

„Nu poţi să vii în faţa echipei şi să începi să acuzi de vânzare şi alte lucruri. Szukala vine din Germania, are o altă mentalitate", a spus Reghe.

„Să spui că jucătorii au aranjat un meci contra lui CFR e prea de tot! Eu am vrut să-l ajut pe domnul Pădureanu, i-am adus o listă cu toate echipele care-l doreau pe Junior Moraes, dar e misogin şi nu m-a ascultat! Cei de la Rapid făcuseră o superofertă, dar el a zis că fără 2 milioane de euro plus TVA nu-l vinde. A fost greşeala vieţii dumnealui", a declarat şi Anamaria Prodan.

Cine e Lukasz Szukala

* s-a născut la Gdańsk, în Polonia, dar a locuit de mic în Germania* a mai evoluat la TuS Fortuna Saarburg, SV Trassem, Eintracht Trier, FC Metz, 1860 München şi Alemannia Aachen* la Aachen a ajuns chiar în momentul în care Reghecampf părăsea echipa pentru a se transfera la 1. FC Kaiserslautern* are 12 selecţii la naţionala U21 a Poloniei

Becali: «Fără 200.000 de euro nu dădeau meciul»

În favoarea unui aranjament s-a pronunţat şi Gigi Becali.

„E clar, la pauză s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple! Cu doi-trei jucători s-a făcut treaba. La nivelul ăsta, fără 200.000 de euro nu dădeau meciul! Am impresia că se reîncep vechile tradiţii", a explicat patronul Stelei, care susţine că Lukasz Szukala i-a fost propus chiar în dimineaţa meciului: „Mie mi s-a propus acest Szukala în dimineaţa meciului Bistriţa - CFR. Habar n-aveam cine era, cică e cel mai tare fundaş din România. Când l-am văzut ieri, m-am gândit să-l iau în locul lui Tătăruşanu".

Mai multe