Tabăra de muzică a ajuns la final! Andra şi Loredana au pus bazele unor noi colaborări

15 iulie 2013 17:37   Actualitate
Ultima actualizare:

În cele şapte zile cât a durat această experienţă s-au legat colaborări inedite, care vor da naştere unor noi piese pe scena muzicală din România. Andra a mărturisit că este foarte încântată de "Tabăra de Muzică", unde şi-a găsit o melodie nouă.

"A fost o atmosfera atât de faină la Păltiniş, că n-aş mai fi plecat! Toată lumea avea chef de muncă, de compus, toţi au fost inspiraţi şi entuziaşti. M-am simţit şi ca în tabară cu prietenii, dar şi în studio, concentrată pe ce trebuie să cânt. Am mers în tabără hotărâtă să îmi aleg hitul, şi da, mi l-am ales...", a spus artista, care va colabora cu Fely Donose, fosta concurentă de la Vocea României.

Nici Loredana nu a lipsit de la acest eveniment inedit şi a avut numai cuvinte de laudă despre atmosfera de la Păltiniş, mai ales că nu a plecat de aici cu mâna goală, ci cu o posibilă colaborare pe care o ţine momentan secretă.

"Tabăra de Muzică a fost ca o întoarcere la copilărie: o atmosferă care mi s-a lipit de suflet. Am găsit în tabără incredibil de multă creativitate, prietenie, emoţie, copii extrem de talentaţi. Cred că şi locul ales este important, simţi cum Păltinişul e impregnat de amintirea lui Noica. Aş vrea să continue tradiţia aceasta şi să vin şi la următoarele ediţii", a spus aceasta..

Mai multe