Tabără, faţă în faţă cu fata care-l acuză de viol

5 aprilie 2012 17:02   Actualitate
Ultima actualizare:

După doi ani, au stat faţă în faţă preţ de două ore, hotărâţi să demonstreze că dreptatea e de partea lor. Fiecare cu varianta sa. Cristian Tabără şi fata fostei sale iubite au fost confruntaţi de poliţişti, pentru prima dată de când copila l-a acuzat pe bărbat de viol.

Şi de data aceasta Tabără a negat toate acuzaţiile.

Hotărâtă să facă orice pentru a arăta lumii că a avut dreptate când l-a acuzat pe Cristian Tabără că a molestat-o sexual, fata fostei iubite a bărbatului a ajuns la Poliţia Capitalei, ieri dimineaţă, cu câteva minute mai devreme de ora la care fusese chemată pentru audieri.

Însoţită de mama sa, Alexandra a stat două ore la Poliţie

Zâmbitoare şi stăpână pe ea, îmbrăcată în blugi şi sacou, la care a asortat o pereche de tenişi şi o geantă roşie, Alexandra (14 ani) a venit însoţită de mama sa, Alina Bodnaru. Extrem de punctual a fost şi realizatorul tv, care şi-a făcut apariţia la numai un minut distanţă de cele două femei.

Realizatorul TVR s-a  prezentat la Poliţie relaxat şi cu zâmbetul pe buze

„Vreau să se meargă mai departe, să se afle adevărul", a spus acesta când a intrat pe poarta Poliţiei. Două ore mai târziu, acelaşi Cristian Tabără declara că: „Totul este numai o răzbunare din partea fostei iubite. A vrut discreditarea mea".

Vedeta a negat încă de acum doi ani, de când Alexandra a depus plângere la Poliţie, că ar fi molestat-o şi şi-a menţinut declaraţiile pe tot parcursul anchetei. „Nici astăzi nu a recunoscut nimic, a avut aceeaşi atitudine nesinceră. În pofida probelor existente la dosar, în speţă a celor două declaraţii date de fostele sale colege, faţă de care a recunoscut că a avut o curiozitate anatomică, nu a recunoscut nimic", ne-a declarat Ingrid Alexandrescu, avocatul Alexandrei. După acest pas, anchetatorii trebuie să finalizeze dosarul şi să-l înainteze procurorilor.

Dosarul, redeschis la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei

Scandalul în care este implicat realizatorul TVR a izbucnit în iunie 2010, când fata fostei sale iubite, Alina Bodnaru, l-a acuzat de abuz sexual. Alexandra, atunci în vârstă de 12 ani, a depus plângere la Secţia 9, iar în urma anchetei, care s-a finalizat la sfârşitul anului trceut, poliţiştii au considerat că este nevinovat.

Însă, la cererea procurorilor care coordonau ancheta, dosarul a ajuns la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, după ce avocata fetei a contestat decizia de neîncepere a urmăririi penale, pe motiv că cercetarea iniţială nu a fost făcută ca la carte, iar suspectul a fost favorizat.

Astfel, după reaudierea tuturor martorilor şi confruntarea părţilor, se aşteaptă finalizarea dosarului. "Este decizia poliţiei dacă va înainta dosarul procurorilor cu soluția de începere sau neînceperea urmăririi penale", a precizat avocatul Ingrid Alexandrescu.

Dacă va fi găsit vinovat, Cristian Tabără riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 şi 7 ani închisoare.

Mai multe