Tânărul care a cântat imnul în Gara din Amsterdam a refuzat să apară la Antena 3

2 decembrie 2014 19:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Tânărul care a emoţionat pe toată lumea după ce a interpretat imnul naţional în Gara Centrală din Amsterdam a refuzat invitaţia postului Antena 3, de a apărea la emisiunea lui Mihai Gâdea.

Valentin Astănculesei a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulţumea celor care au distribuit clipul în care cântă la pian. El a spus că a primit mai multe mesaje inclusiv din partea presei, iar unul a fost de la postul Antena 3, pentru emisiunea lui Mihai Gâdea de pe 1 Decembrie. Cu toate că au fost amabili cu el, Valentin a refuzat invitaţia, pentru că nu e un simpatizant al Antenelor şi cu atât mai puţin al lui Gâdea. 

"N-am televizor şi nu ştiu ce emisiuni sau ştiri mai sunt, dar ştiu de la voi că am aparut azi la ştiri datorită share-urilor voastre şi vă mulţumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos şi mi-au pus la dispoziţie şi un pian şi, cu toate ca părinţii mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie daca m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al Antenelor, cu atât mai puţin al domnului Gâdea, şi consider că am luat cea mai bună decizie", a scris tânărul pe contul de socializare.

Mai multe