Tania Budi despre europarlamentarul PDL Petru Luhan: «Este foarte needucat, chiar grobian»

31 august 2010 13:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Surprinsă cu ceva timp în urmă în compania deputatului european Petru Luhan, gurile rele au început să vorbească despre o posibilă idilă între cei doi. Însă blonda a negat vehement relaţia, acuzându-l pe politician că este un needucat şi un grobian.

Tania Budia a fost surprinsă de paparazzi pe o terasă, luând masa cu Petru Luhan, un europarlamentar amator de mondenităţi, însă vedeta neagă că ar fi ceva între ei.

"Am văzut si eu materialul, îl cunosc, am ieşit la cafea de 2-3 ori. Sunt sigură că el a chemat ziariştii, el a dat la presă. Mi-a facut o impresie foarte neplăcută. Este foarte needucat, chiar grobian si nu mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el. Mi-e milă de astfel de oameni, nu stau eu să le fac educaţie", a declarat la "Acces Direct" despre politician.

"Mă surprinde ceea ce spune. Se pare că pentru ea azi eşti unul dintre cei mai buni, dintre cei mai stilaţi şi mai manieraţi, apoi eşti altceva. S-ar putea ca poimâine să vină cu altă declaraţie contradictorie", a replicat Petru Luhan.

Mai multe