Ţara se îneacă, preşedintele se ceartă cu sinistraţii - VIDEO

4 iulie 2010 15:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a mers din nou în mijlocul sinistraţilor din Săuceşti, judeţul Bacău. Oamenii i s-au plâns că autorităţile locale nu au fost în stare să construiască un dig care să-i ferească de inundaţii. Şeful statului s-a enervat, însă, brusc şi a refuzat să mai stea de vorbă cu ei.

Traian Băsescu s-a enervat după ce o localnică din Săuceşti s-a plâns că autorităţile n-au fost în stare să construiască un dig care să-i ferească pe oameni de inundaţii.

"Atâtea promisiuni a făcut primarul, că nu mai avem încredere", i-a spus o femeie lui Băsescu, la care aceasta a replicat: "Nici eu nu am încredere în cei care mă mint... un ministru care mă minte, îl dau afară...  nu ma luaţi drept unul de la televiziune, Tatulici, Diaconescu... dacă spuneţi că s-au furat bani, minţiţi . Încetaţi să minţiti, că nu vă mai ascult. Nu vă luaţi după televiziuni".

În discuţiile cu localnicii, preşedintele a fost critic la adresa unei televiziuni de ştiri, informează Mediafax.

"Ce, e frământat Vântu cum se dă afară un ministru? Care-i problema la Realitatea?... Tatulici e ziaristul care-i îndemna pe români să meargă la Caritas... ştia foarte bine că nu sunt bani pentru supraînălţarea digului", a spus preşedintele

Mai multe