Târgu-Jiu: Doi elevi de gimnaziu, prinşi în timp ce se drogau!

28 octombrie 2010 13:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Substanţa Prenadez, folosită pentru lipirea cauciucului, se vinde ca pâinea caldă la Târgu-Cărbuneşti. După ce săptămâna trecută un elev de liceu a fost prins ce avea asupra lui câteva grame de canabis, autorităţile locale au intrat în alertă.

Marţi, de Sfântul Dumitru, un copil de clasa a VII-a a ajuns la spital după ce s-a luat la bătaie cu un alt cărbuneştean, totul petrecându-se după ce amândoi inhalaseră această substanţă halucinogenă.

"Astăzi s-a făcut careu pe baza sportivă a liceului şi s-a discutat despre acest fenomen. Marţi, mai mulţi copii de clasa a VI-a şi a VII-a au inhalat prenadez dintr-o pungă, iar unul dintre ei a ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie.

Totul s-a petrecut la fântâna de lângă Muzeul Tudor Arghezi. Nu vreau să se creadă că e un oraş de drogaţi, dar trebuie să luăm măsuri pentru stoparea acestei situaţii. E păcat de aceşti copii.

Această substanţă Prenadez se vinde în exces şi ar trebui să nu se mai aducă la magazine“, a declarat Ion Fugaru, viceprimarul din Târgu-Cărbuneşti.

Mai multe