Tatăl Gabrielei Cristea: «Eu cred că fiica mea e deja însărcinată!»

27 iulie 2011 18:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabi Cristea (36 de ani) urmează tratamente intensive ca să rămână însărcinată, iar vestea că, în curând, îl va face bunic, l-a bucurat nespus pe tatăl ei, Eugeniu. Cei doi nu-şi vorbesc de peste 15 ani, de când vedeta Kanal D a fugit de acasă cu un cameraman din TVR, astfel că el speră ca nepoţelul să fie mai cuminte decât a fost Gabriela.

Unul dintre motivele pentru care a renunţat la emisiunea „Noră pentru mama", de la Kanal D era şi dorinţa arzătoare de a avea un copil.

Apropiaţii ei susţin că Gabriela Cristea urmează, de câteva luni, tratamente pentru a rămâne însărcinată, însă, până acum, visul nu a prins contur.

La auzul acestei veşti, tatăl ei, cu care nu vorbeşte de mai bine de 15 ani, a sărit în sus de bucurie: „Eu cred că deja este însărcinată. Am văzut că, oriunde apare, poartă numai bluze largi care să-i mascheze o eventuală burtică. Mă bucur foarte mult pentru ea şi îi doresc din suflet să aibă o naştere uşoară şi ca Dumnezeu să-i dea un copil mai ascultător decât a fost ea", ne-a declarat, plin de entuziasm, Eugeniu Cristea.

După ce a felicitat-o, prin intermediul Click!, bărbatul a izbucnit în lacrimi, acuzându-şi fata că nici acum, după un an de la moartea soţiei sale, Gabi nu a trecut pe la cimitir: „Eu merg la Didina mea în fiecare sâmbătă. La intrarea în cimitir sunt paznici care nu lasă pe oricine să intre. Îi întreb mereu dacă fiica mea a trecut pe acolo ca să aprindă o lumânare, însă niciodată răspunsul nu a fost unul pozitiv", ne-a mai spus el, cu tristeţe în glas.

Deşi rezultatele analizelor medicale au ieşit bine, Gabriela întâmpină greutăţi majore în împlinerea visului de a deveni mamă. Apropiaţii ei susţin că este posibil ca avorturile pe care le-a făcut în tinereţe, şi despre care a vorbit şi tatăl ei, anul trecut, să fie o cauză majoră.

Simona Pătruleasa îşi făcea singură injecţii în burtă!

Simona Pătruleasa (36 de ani), însărcinată în opt luni, este nerăbdătoare să-şi ţină fetiţa în braţe: „Am făcut trei tratamente, nu 100, cum s-a tot spus. Şi cel din urmă a fost cel mai greu, cu medicamentaţie şi cu injecţii, pe care mi le făceam singură în abdomen. Cam 300 de injecţii dureroase şi traumatizante. Am apelat, într-un final, la fertilizare în vitro", a zis ea într-un interviu realizat de Andreea Marin, pentru www.scoalamamelor.ro

Andreea Marin a devenit mămică abia la 33 de ani

„Zâna surprizelor" a devenit mămică abia la vârsta de 33 de ani, după numeroase tratamente. Când a rămas însărcinată cu Violeta, Andreea Marin (36 de ani) a dorit să ia o pauza de doi ani din televiziune, ca să aibă grijă de micuţă.

A trecut şi printr-o depresie postnatală, însă, l-a avut pe Ştefan Bănică Jr, alături. Soţul ei a mers cu ea la psiholog şi au reuşit să treacă peste acest episod delicat.

Cântăreaţa Cristina Spătar s-a operat de chisturi în Germania

Şi solista a trecut prin mari chinuri ca să aibă moştenitori. Înainte de a rămâne gravidă cu Albert (1 an şi jumătate), Cristina Spătar (38 de ani ) a fost supusă, în Germania, unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a chisturilor ovariene, fiind diagnosticată cu sindromul ovarului polichistic.

După ce a rămas gravidă, solista a trebuit să stea numai la pat, pentru a nu naşte prematur.

Citeşte şi:

Gabriela Cristea, despre soţul ei: «Mă poartă de la agonie la extaz»

Simona Pătruleasa, generoasă cu cerşetorii de când a rămas însărcinată

EXCLUSIV! Andreea Marin: «Îmi reproşez că nu am adus pe lume zece copii!»

Cristina Spătar lucrează intens la al doilea copil

Mai multe