Tatăl Innei, condamnat pentru ucidere din culpă

3 octombrie 2012 16:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Ieri, Inna (25 de ani) a fost numită artistul numărul 1 al României. Cu toate acestea, necazurile nu o ocolesc pe frumoasa brunetă. Tatăl ei, aflat la Neptun, a fost condamnat la puşcărie cu suspendare.

Solista se află în prezent în SUA, în Los Angeles, unde lucrează într-un studio de înregistrări pentru viitorul ei material discografic. La sfârşitul lui septembrie, a susţinut trei concerte în Mexic, dar în loc să se bucure pentru aceste realizări, Inna e afectată de problemele pe care tatăl ei, Georgic Apostoleanu (54 de ani), le are în ţară.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier în vara lui 2009, când l-a accidentat mortal cu maşina sa, o Dacia 1310, pe şoseaua Constanţa - Mangalia, pe un bătrân care mergea pe un scuter. Poliţiştii au stabilit că Apostoleanu nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de vehiculul aflat în faţă. În urma coliziunii violente din cauza căreia Traian Preoteasa şi-a pierdut viaţa, tatăl solistei a fost cercetat pentru ucidere din culpă. Luni, el a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

„Acest incident nefericit a avut loc acum trei ani. Ne pare nespus de rău de cele întâmplate. Atât eu, cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv", a povestit Inna. „Vestea că tatăl ei a fost condamnat a afectat-o pe Inna, doar e vorba despre familia ei. Dar îşi va onora spectacolele pe care le are programate în SUA, între 18 şi 26 octombrie", ne-a mărturisit ieri un apropiat al solistei.

Mai multe