Tatăl lui Huidu, declarații surprinzătoare despre Mircea Badea: «E un băiat extraordinar»

2 noiembrie 2012 7:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Florin Hudiu, tatăl fostului cârcotal, face declarații neașteptate despre veșnicul rival al fiului său, Mircea Badea.

Într-un interviu pentru Ring, acesta face referire la faptul că Mircea Badea a fost unul dintre puținii oameni care nu l-au pus la zid pe Huidu după accidentul în care au murit trei oameni și subliniind mereu că astfel de tragedii i se pot întâmpla oricui.

Aş vrea să înţeleagă fiecare că nu există om pe această lume, mai ales conducător auto, care să fi respectat în totalitate semnele de circulaţie. I se poate întâmpla până la urma urmei oricui, vorba lui Mircea Badea... Mircea Badea este un băiat extraordinar... 'Domne, a fost un accident!' Şi cu asta basta. Afost o conjunctură

Șerban se plimbă singur, noaptea

După un an în care s-a izolat aproape complet de lume şi nu a mai ieşit la nici un eveniment monden, Şerban Huidu şi-a făcut apariţia, miercuri seară, la o petrecere de Halloween. El a venit fără soţia lui, iar în cele câteva ore cât a stat la petrecere, a socializat cu vechi cunoştinţe, prieteni şi oameni pe care nu i-a mai văzut de multă vreme.

La plecare, nu a luat un taxi spre casă, ci a preferat să meargă pe jos, deşi nu era îmbrăcat adecvat pentru vremea rece, purtând pe el un sacou subţire. Deşi era trecut de 12 noaptea, Şerban, foarte agitat, a urcat şi a coborât de mai multe ori treptele unui parc din zona Cotroceni. Apoi, când şiroaie de transpiraţie au început să-i curgă pe faţă a plecat din parc şi a luat-o spre casă.

Mai multe