Tatăl lui Pepe: «Duşmănia şi foamea de bani nasc monştri!»

18 aprilie 2012 15:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Dimpotrivă, a fost mai interesat de petrecerea care urma să înceapă şi în centrul căreia erau fiul său şi proaspăta soţie a acestuia. "Raluca e o fată care îl iubeşte numai pe el", este convins tatăl cântăreţului.

Evenimentul de miercuri a avut o dublă semnificaţie: în aceeaşi zi de 18 aprilie, aleasa inimii lui Pepe a împlinit 21 de ani. "Nu se dă dar, ci doar cadou pentru fată", a dezvăluit Ion "Talent" câte ceva din protocolul serii.

Deşi nu apucase să vadă ţinuta aleasă de Pepe pentru o astfel de zi, tatăl a avut încredere în gusturile fiului său: "Îi stă frumos şi într-un sac, darămite într-un costum de ginerică!", l-a lăudat socrul mare.

În schimb, a fost deranjat de faptul că reporterul emisiunii "Kanal D" l-a întrebat şi despre pozele nud ale Ralucăi, livrate presei de unii "binevoitori": "Sunt oripilat de duşmănia, foamea de bani şi dorinţa de rating, care nasc monştri. Familia Pascu e trecută prin atâtea în viaţa ei încât nimic şi nimeni nu-i poate atinge sau şifona!", a spus Ion "Talent".

Mai multe