Tatăl Mădălinei Manole aruncă bomba: fiica lui era să fie înmormântată la sinucigaşi!

15 ianuarie 2013 5:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Ion Manole, tatăl regretatei căntăreţe Mădălina Manole, şi-a amintit despre teribila vară a anului 2010, când fiica sa a încetat din viaţă. În exclusivitate pentru ziarul Ring, el a povestit că dacă nu intervenea el, Mădălina ar fi fost înmormântată într-un cimitir pentru sinucigaşi.

Ion Manole a oferit detalii incredibile despre înmormântarea fiicei sale, Mădălina Manole şi a vorbit despre greşelile pe care, după părerea lui, le-a făcut ginerele său, Petru Mircea.

”El a făcut câteva greşeli. În prima zi, după ce a luat-o moartă la INML, s-a dus la preotul din Otopeni, un preot tânăr care n-a avut curajul (să ia o decizie cu privire la înmormântare – n.r.) şi l-a trimis la Patriarhie. Acolo, el bineînţeles că n-a stat de vorbă cu patriarhul, că nu stă de vorbă patriarhul cu oricine. Şi el a spus că i s-a sinucis nevasta. Iar cei de la Patriarhie i-au spus: «Dacă s-a sinucis, nu avem cum să-ţi aprobăm un loc în cimitirul ortodox, doar să cauţi cimitire care au loc separat pentru sinucigaşi, şi unul dintre ele e undeva la Străuleşti»“, a explicat Ion Manole pentru ziarul Ring.

Tatăl regretatei artiste Mădălina Manole a explicat cum s-a intervenit pentru înmormântarea fiicei lui.

"Dacă noi nu interveneam, el (n.r. Petru Mircea), dimineaţa, la ora 10.00, îşi îngropa nevasta la sinucigaşi, la Străuleşti, într-un cimitir care, aşa cum i-au spus cei de la Patriarhie, ar avea loc separat pentru sinucigaşi... Verii Mădălinei au luat legătura cu preoţii din Ploieşti, care i-au contactat pe cei de la Patriarhie şi s-a acceptat înmormântarea pe care aţi văzut-o", a mai spus Ion Manole.

Tatăl artistei i-a mulţumit primarului din Ploieşti care i-a oferit locul de înmormântare pentru Mădălina, în centrul cimitirului "unde sunt numai oameni de vază".

Mai multe